ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ РОЗРАХУНКУ ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ З УТРИМАННЯ БУДИНКІВ І ПРИБУДИНКОВИХ ТЕРИТОРІЙ - Panchenko, N. I.; Gordienko, I. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто особливості проведення економічних досліджень із питань обґрунтування розрахунку тарифу на послуги з утримання будинків і прибудинкових територій з урахуванням висновків будівельно-технічного дослідження. Наведено нормативні та законодавчі акти, якими регламентовано порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків. Визначено перелік документів, які підлягають дослідженню для документального й нормативного обґрунтування розрахунку тарифу на послуги з утримання будинку та прибудинкової території.