ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ЩОДО ЯКОСТІ СУДОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ - Khomutenko, O. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Застосовано інформаційний підхід щодо визначення якості судової економічної експертизи. Запропоновано низку ознак якості експертизи, розкрито їх зміст, висвітлено механізм її забезпечення.