ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ В ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ НЕПОВНОЛІТНІХ - Malynovska, T. M.; Dmytriev, V. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Проаналізовано правову основу міжнародних і національних нормативно-правових актів у сфері захисту та дотримання трудових прав неповнолітніх. Визначено проблемні питання при проведенні експертних досліджень у галузі охорони праці та безпеки життєдіяльності неповнолітніх, запропоновано шляхи удосконалення щодо дотримання й захисту трудових прав неповнолітніх.