УСТАНОВЛЕННЯ ПОСЛІДОВНОСТІ ВИКОНАННЯ ШТРИХІВ ЗА ВІДСУТНОСТІ ДІЛЯНОК ЇХ ВЗАЄМНОГО ПЕРЕТИНУ - Naranovich, О. V (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто можливості встановлення хронологічної послідовності нанесення штрихів, виконаних пастами для кулькових ручок, і штрихів, виконаних електрофотографічним способом, за відсутності ділянок їх взаємного перетину. На доповнення до методик, що існують за кордоном, запропоновоно проводити дослідження зі встановлення середньої щільності тонерного «фону» на ділянках виконання штрихів записів і підписів та на пробільних ділянках листів документів.