НАУКОВА ПАРАДИГМА ОПТИЧНИХ МЕТОДІВ ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРООБ’ЄКТІВ - Klymenko, N. I.; Nenia, O. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто метод дослідження як спосіб наукового пізнання, а також наукові основи оптичних методів експертного дослідження мікрооб’єктів. Проаналізовано методологічні та практичні аспекти систематизації оптичних методів дослідження мікрооб’єктів і запропоновано їх багаторівневу класифікацію. Висвітлено можливості окремих оптичних методів дослідження мікрооб’єктів.