ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ МОДЕЛЮВАННЯ ОСОБИ НЕВІДОМОГО ЗЛОЧИНЦЯ В ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ КРИМІНАЛЬНОЇ ЮСТИЦІЇ - Hetman, H. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто інноваційні напрями моделювання особи невідомого злочинця. Здійснено спробу з’ясувати сутність таких інноваційних напрямів, що використовуються в діяльності органів кримінальної юстиції. Визначено теоретичні засади використання інноваційних підходів під час моделювання особи невідомого злочинця в діяльності органів кримінальної юстиції.