МОДЕЛЮВАННЯ ПОДІЇ ЗЛОЧИНУ ЩД ЧАС ДОПИТУ СВІДКІВ - Kolesnikova, I. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено процес моделювання події злочину під час допиту свідків. Розглянуто особливості відтворення події злочину свідком та сприйняття її слідчим під час допиту. Обґрунтовано, що результат моделювання події злочину залежить від кожного учасника слідчої (розшукової) дії.