КЛАСИФІКАЦІЯ БЕЗПІЛОТНИХ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ ТА ЇЇ ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ КРИМІНАЛІСТИЧНОЇ ПРАКТИКИ - Bilous, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
З’ясовано поняття та розроблено узагальнену класифікацію безпілотних літальних апаратів. Обґрунтовано необхідність урахування запропонованої класифікації при формулюванні криміналістичних вимог до тактико- технічних даних безпілотних літальних апаратів і систем, безпілотних авіаційних комплексів та характеристик їх цільового спорядження, дотримання яких найбільше відповідатиме задоволенню актуальних потреб польової криміналістики.