Взаємодія Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» з Європейською мережею судово-експертних установ - Kliuiev, Oleksandr (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2023)
Судова експертиза та криміналістика — це дві наукові галузі сучасного світу, що сприяють розкриттю злочинів і здійсненню правосуддя. Щоденно вони набувають усе більшого значення в нашому суспільстві, стаючи невід’єм- ною складовою правопорядку й безпеки.