КОМПЛЕКСНИЙ ХАРАКТЕР СУДОВО-ЕКСПЕРТНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У ВОЄННІЙ СФЕРІ - Chuprun, V T. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто необхідність застосування спеціальних знань комплексного характеру під час проведення судово-експертних досліджень щодо застосування видів і родів військ Збройних Сил України та інших військових формувань, оскільки в сучасному загальновійськовому бою успішно вирішувати поставлені завдання стає можливим тільки комплексно, спільними зусиллями всіх сил і засобів, здатних вести бойові дії.