ЩОДО СУДОВО-ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІСТУ ПРИЙНЯТОГО КОМАНДИРОМ РІШЕННЯ - Bogdanyuk, I. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Акцентовано увагу на проблемі дефіциту науково-методичного забезпечення судових військових експертиз. Розкрито зміст поняття «рішення командира». Наведено зміст і послідовність роботи командира з організації бою: з’ясування поставленого завдання, оцінювання обстановки, алгоритм прийняття командиром рішення на бій. Зазначено можливість судових експертів визначити доцільність прийнятого командиром рішення.