ПРОТИДІЯ ПРАВОПОРУШЕННЯМ У СФЕРІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ В УКРАЇНІ: ІСТОРИКО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - Myhalskyi, O. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
На основі аналізу наукових поглядів учених і норм законодавства досліджено динаміку протидії правопорушенням у сфері інтелектуальної власності. Визначено сутність такої важливої правової категорії, як інтелектуальна власність. З’ясовано причини та умови, які сприяють виникненню правопорушень у сфері інтелектуальної власності в Україні, а також окреслено можливі шляхи подолання детермінантів правопорушень у цій сфері.