АЛГОРИТМ ВИЗНАЧЕННЯ КАТЕГОРІЇ ОБ’ЄКТА ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА ТЕХНОГЕННОЮ НЕБЕЗПЕКОЮ - Huseinov, R. N. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто основні етапи при проведенні ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів і об’єктів підвищеної небезпеки, що дозволить систематизувати процес дослідження та прискорити проведення судових експертиз і експертних досліджень стосовно визначення категорії об’єкта господарської діяльності за техногенною небезпекою.