СУДОВА ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ЯК РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНСТРУМЕНТ ПІДТРИМКИ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ - Khomumenko, O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Відокремлення економічної інформації конфліктних ситуацій, що створюється у сфері судових експертиз із загального масиву економічної інформації та вивчення механізму та наслідків її впливу на управлінські рішення, удосконалення механізмів її створення, дозволить отримати економічний ефект від позитивного впливу на управлінські рішення в довгостроковій перспективі. Діяльність окремо взятого НДІ судових експертиз Міністерства юстиції України має певний регіональний статус, регіональну замкнутість і регіональну результативність, тобто ми маємо справу з об`єктом, перш за все, регіонального рівня цілісності і керованості.