ПИТАННЯ, ЩО ВИНИКАЮТЬ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ЕКСПЕРТИЗ З ДОКУМЕНТАЛЬНОГО ПІДТВЕРДЖЕННЯ НЕСТАЧІ ПАЛИВНО-МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ - Мarchenko, T. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Останнім часом значна частина судових економічних експертиз з питання підтвердження нестачі призначається не за належно оформленими матеріалами інвентаризацій та обліковими документами підприємства, а за скріншотами (знімками зображень на екрані). Розглянуто особливості проведення судових економічних досліджень, пов’язаних з документальним підтвердженням нестачі паливно-мастильних матеріалів. Описано визначений законодавством алгоритм дослідження, перелік документів, необхідних для підтвердження нестачі паливно-мастильних матеріалів та проаналізовано матеріали, надані на дослідження експертам, які не можуть бути документальним підтвердженням нестачі паливно-мастильних матеріалів.