ДО ПИТАННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПІДПИСІВ, ВИКОНАНИХ ОСОБАМИ ПОХИЛОГО ТА СТАРЕЧОГО ВІКУ - Zabuha, A.; Lilova, J. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
У статті зроблено спробу визначити вікові межі таких понять, як «похилий» та «старечий», досліджено ознаки, характерні для підписів, які виконані особами похилого або старечого віку, та ознаки, які намагається відтворити виконавець підпису з наслідуванням. Розглянуто проблемні аспекти, що виникають у експертів при проведенні посмертних почеркознавчих експертиз підписів, зокрема, пов’язаних з обмеженою кількістю або відсутністю вільних зразків підпису ймовірного виконавця за умови неможливості отримання експериментальних зразків.