ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПРАЦІВНИКІВ ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ - Solovei, О. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Розглянуто особливості професійної підготовки працівників експертної служби Міністерства внутрішніх справ України. Метою статті є висвітлення закономірностей науково-методичної підготовки експертів та якісного виконання ними обов’язків. Проаналізовано судово-експертну діяльність державних і недержавних установ в Україні та міжнародну практику в цій сфері. Запропоновано перспективні рішення та шляхи, що дозволяють більш повно й об’єктивно проводити підготовку експерта, яка відіграє важливу роль та позитивно відбивається на ефективності й результативності під час роботи.