ВИЗНАЧЕННЯ ТИПУ ГРАНАТОМЕТА ОДНОРАЗОВОГО ЗАСТОСУВАННЯ ЗА ЙОГО СКЛАДОВИМИ ЧАСТИНАМИ ТА ФРАГМЕНТАМИ РЕАКТИВНОЇ ГРАНАТИ, ВИЯВЛЕНИМИ НА МІСЦІ ПОДІЇ - Somov, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто особливості конструкції складових частин реактивних гранатометів одноразового застосування. Визначено основні деталі гранатомета, які залишаються найменш пошкодженими на місці вибуху. Наведено їх розмірні характеристики, за якими можна визначити тип гранатомета одноразового застосування.