МІСЦЕ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИХ НОРМ У ПРАВОВОМУ РЕГУЛЮВАННІ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУДОВО-ЕКСПЕРТНИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ - Gasparian, S. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Правильний добір і розстановка кадрів безпосередньо впливають на результативність судово-експертної діяльності та неможливі без урахування усіх чинників, пов’язаних із їх кадровим забезпеченням, зокрема адміністративно-правовими нормами кадрового забезпечення. Проаналізовано адміністративно-правові засади підготовки кваліфікованих кадрів для здійснення судово-експертної діяльності. Охарактеризовано місце адміністративно-правових норм у правовому регулюванні кадрового забезпечення цих установ. Констатовано, що проаналізовані у статті нормативно-правові акти, які всебічно регулюють кадрове забезпечення судово-експертних установ України, доцільно розподілити за обсягом їх дії на загальні та спеціальні.