СУДОВА ЕКСПЕРТИЗА У СПРАВАХ ПРО ВІЙСЬКОВІ АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ЩО ВЧИНЮЮТЬСЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Agapova, O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2019)
Статтю присвячено дослідженню видів військових адміністративних правопорушень в Національній гвардії України та розглянуто можливість використання спеціальних знань під час розгляду таких справ. Мета публікаціі полягає у визначенні судової експертизи як засобу встановлення істини у справах про військові адміністративні правопорушення. Підкреслено, що далеко не всі суб’єкти здійснюють судові експертизи у справах про військові адміністративні правопорушення у випадку, коли правопорушником у справі виступає військовослужбовець НГУ. Встановлено, що можуть бути призначені різні види експертиз.