КЛАСИФІКАЦІЯ СУДОВИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЕКСПЕРТИЗ НА СУЧАСНОМ ЕТАПІ РОЗВИТКУ СУДОВОЇ ЕКСПЕРТИЗИ - Anishchenko, О. V.; Khomutenko, О. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто питання класифікації судових економічних експертиз на сучасному етапі розвитку судової експертизи. Запропоновано підходи щодо вдосконалення класифікації судових економічних експертиз шляхом включення до складу класифікаційних одиниць нижчого рівня атестованих експертних методик, що забезпечить саморозвиток такої класифікаційної моделі.