МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ З РОЗРАХУНКУ ШКОДИ, ЗУМОВЛЕНОЇ ЗАСМІЧЕННЯМ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ - Myroshnychenko, R. E.; Meshkov, O. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто методологічні підходи до експертного дослідження розрахунку шкоди, зумовленої засміченням земельних ресурсів.