СТОСОВНО НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУДОВО-ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Andreeva, O. B.; Sharapova, O. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Приділено увагу одній із найважливіших вимог сучасного судово-експертного провадження - забезпечення принципу наукової обґрунтованості застосовуваних методик. На основі аналізу матеріалів 69-ї конференції Американської академії судових експертиз розглянуто можливість вирішення найбільш важливих методологічних проблем судової експертизи.