ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ВІДНЕСЕННЯ ДО ПОНЯТТЯ «РОБОТИ З ПІДВИЩЕНОЮ НЕБЕЗПЕКОЮ» ПЕРЕСУВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ У ГІРНИЧИХ ВИРОБКАХ ДО МІСЦЯ ВИКОНАННЯ РОБІТ - Shaikhlislamova, I. A.; Puhach, I. I. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Наведено дослідження щодо віднесення до поняття «роботи з підвищеною небезпекою» перебування працівників у гірничих виробках під час пересування до місця виконання робіт при проведенні судових інженерно-технічних експертиз із дослідження причин і наслідків надзвичайних подій у гірничий промисловості та підземних умовах.