ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ СИСТЕМИ ОСВІТЛЕННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУЧАСНИХ ПРИЛАДІВ - Kazarov, A. O.; Khorobrykh, P. M.; Labintsev, V. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто питання, які стосуються експертних методів дослідження технічного стану системи освітлення транспортних засобів із використанням сучасного обладнання. Наведено порядок дій спеціаліста, судового експерта при огляді й дослідженні системи освітлення транспортних засобів, який дозволяє встановити з достатньою точністю її технічний стан, використовуючи сучасні прилади та прийомі дослідження.