НЕЗАЛЕЖНІСТЬ І ПАРТНЕРСТВО ЕКСПЕРТНОЇ УСТАНОВИ ЯК ОБ’ЄКТИВНА УМОВА ЇЇ ФУНКЦІОНУВАННЯ - Popovich, Ye. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Висвітлено основні проблеми діяльності та функціонування судово-експертних установ в Україні. Проаналізовано наукові погляди з цього питання. Визначено форми партнерства з правоохоронними органами, громадськими організаціями.