ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ОКРЕМИХ ВИДІВ ЦИЛІНДРОВИХ ЗАМКІВ, ВІДІМКНУТИХ САМОІМПРЕСІЙНИМИ ВІДМИЧКАМИ - Miller, D. S.; Petrov, D. О. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто метод самоімпресії, закладений у спосіб відмикання циліндрових замків. Наведено конструкцію самоімпресійної відмички. Систематизовано сліди, які вона залишає. Перелічено проблемні моменти в дослідженні циліндрових замків, що піддавалися дії самоімпресійної відмички.