ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ БАГАТООБ’ЄКТНИХ СУДОВО-ПОЧЕРКОЗНАВЧИХ ЕКСПЕРТИЗ - Brіukhan, S. F.; Sirotenko, N. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто специфіку багатооб’єктної судово-почеркознавчої експертизи та особливості її окремої стадії – попереднього дослідження. Наведена послідовність етапів дослідження може бути одним із видів гарантії повного й усебічного об’єктивного проведення дослідження значної кількості об’єктів, слугувати підґрунтям для прийняття вірного експертного рішення.