ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ СУЧАСНОГО СУДОВОГО ЕКСПЕРТА - Petrova, I. A.; Snigerov, O. P. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто низку факторів, що впливають на формування особистості сучасного судового експерта. Наведено характеристику та визначено особливості окремих складових цього процесу, розглянуто наукову й етичну складові. Наукова складова ралізується взаємодією науки й практики, що надає накопиченим знанням можливість їх упровадження в практичну діяльність судового експерта, формує його професійне мислення. Етична складова формує етичну культуру та розставляє основні орієнтири поведінки професійного судового експерта.