СУДОВО-ЕКСПЕРТНА ПРАКТИКА ПРОВЕДЕННЯ ЛІНГВІСТИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ПИСЕМНОГО МОВЛЕННЯ - Svyrydova, L. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто можливості вирішення лінгвістичних (авторознавчих і семантико-текстуальних) завдань. На прикладах з експертної практики показано підходи в лінгвістичному дослідженні та форми надання висновків. Описано існуючий стан розвитку лінгвістичної експертизи писемного мовлення й зазначено нові напрями дослідження. Зазначено об’єкти, дослідження яких викликано потребами судово-слідчої практики і які на сьогодні недостатньо вивчені з точки зору експертного дослідження.