ДО ПИТАННЯ УЧАСТІ СУДОВОГО ЕКСПЕРТА В СПРАВАХ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ - Uhrovetskyi, O. P.; Sviderskyi, O. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Висвітлено особливості участі судового експерта на окремих стадіях провадження при розгляді справ про адміністративні правопорушення. Розглянуто питання щодо залучення судового експерта, винесення постанови про призначення експертизи, підготовку висновку експертизи та оцінювання її органом, який призначив експертизу.