СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА ТА ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ЗНАНЬ У СУДОЧИНСТВІ - Scherbakovsky, M. G. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто характеристики спеціальних знань. Показано, що знання є відомостями з різних галузей діяльності, крім права, спеціальними іменуються тільки в судочинстві, набуваються в процесі навчання й практичного досвіду, використовуються на основі умінь і навичок у процесуальній і непроцессуальній формах із метою отримання доказової та орієнтуючої інформації.