ДО ПИТАННЯ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА В ГАЛУЗІ СУ-ДОВОЇ ЕКСПЕРТИЗИ - Kliuiev, О. М. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Зазначено основні тенденції розвитку міжнародного співробітництва у сфері судово-експертної діяльності та позитивний досвід для використання в практиці діяльності судово-експертних установ України. Зроблено висновок, що впровадження міжнародних стандартів у діяльність судово-експертних установ України є нагальним питанням і запорукою визнання висновків судових експертів України на міжнародному рівні.