ПРЕДМЕТ КРИМІНАЛІСТИКИ: ЕТАПИ ФОРМУВАННЯ ТА СУЧАСНІ ПІДХОДИ - Yusupov, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Досліджено ґенезу підходів науковців до визначення предмета криміналістики, запропоновано етапи розвитку уявлень про нього. Установлено трансформацію предмета криміналістики на сучасному етапі реформування органів кримінальної юстиції України. Зроблено висновок, що тлумачення криміналістичної науки і її предмета відображає стан криміналістики в конкретні періоди та найближчі перспективи її розвитку.