ЗАВДАННЯ КРИМІНАЛІСТИКИ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Volobuiev, A. F; Danshin, M. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Проаналізовано вплив реформування кримінального процесу, зокрема суттєвого розширення змагальності в досудовому розслідуванні й судовому розгляді, на визначення завдань криміналістики. Досліджено пропозиції вчених щодо виділення в криміналістиці окремих підсистем знань і рекомендацій, зорієнтованих на вирішення завдань різними суб’єктами кримінального провадження.