О ДОПОЛНИТЕЛЬНОЙ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКЕ ПО ЭКСПЕРТНЫМ СПЕЦИАЛЬНОСТЯМ В НАЦИОНАЛЬНОМ БЮРО ЭКСПЕРТИЗ - Javadyan, A. S.; Voskanyan, P. S. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Наведено положення про додаткову професійну підготовку за експертними спеціальностями, розроблене в Національному бюро експертиз Республіки Вірменія та реалізуєме на практиці. Відзначено, що розроблені єдині підходи до підготовки судових експертів різних спеціалізацій у рамках індивідуальних коротко- і середньо- строкових курсів дозволяють забезпечити необхідний рівень професійної підготовки з наступною атестацією здобувача на право самостійного проведення судових експертиз. Показано, що спираючись на критерії, закладені в чинне положення, з 2005р. до сьогодні понад 300 здобувачів пройшли цикл додаткової освіти та одержали відповідні свідоцтва.