ВИЗНАЧЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК ТИМЧАСОВОЇ ПУЛЬСУЮЧОЇ ПОРОЖНИНИ ПРИ ПОСТРІЛАХ ІЗ ПІСТОЛЕТА «ФОРТ-12» - Shcherbak, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено морфологічні особливості формування тимчасової пульсуючої порожнини в експерименті на балістичному желатині як еквіваленті пошкоджувальної дії вогнепального снаряду при пострілах із пістолета «Форт-12».