СУДОВО-МЕДИЧНА ОЦІНКА ТРАВМ ШИЙНОГО ВІДДІЛУ ХРЕБТА З УРАХУВАННЯМ ЗМІН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ГЕМОДИНАМТКИ - Olkhovskiy, V. A.; Gubin, N. V.; Peshenko, A. N. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено стан центральної гемодинаміки в постраждалих із травмами шийного відділу хребта. За результатами порівняльного аналізу доведено, що судово-медична оцінка травм шийного відділу хребта має враховувати допплерографічні показники, серед яких найбільш інформативними є функціональні зміни загальної мозкової й хребцевої артерій.