ІНФОРМАЦІЯ ЯК ПІДСТАВА ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ПРЕДМЕТА ТА ОБ’ЄКТІВ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ - Shcherbakovskiy, M. G. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто види правової інформації, до якої належить і експертна інформація. Показано, що однією з підстав визначення та диференціації предмета судових експертиз і об’єктів експертного дослідження є інформація, що отримується в результаті дослідження наданих експерту об’єктів. Сформульовано визначення предмета роду та конкретної судової експертизи.