КАРТОГРАФІЧНІ ТВОРИ ЯК ОБ’ЄКТИ АВТОРСЬКОГО ПРАВА - Zanina, T. A.; Kopytko, A. P. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто поняття картографічних творів, їх різновидів, суб’єктів авторського права на них. Визначено ознаки творчого характеру при створенні різних видів карт.