ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ СТОСОВНО ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВИХ ВИТРАТ, ЩО ВРАХОВУЮТЬСЯ ПРИ ОБЧИСЛЕННІ ОБ’ЄКТА ОПОДАТКУВАННЯ - Lysak, Y. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто особливості проведення судово-економічних експертиз із питань дотримання вимог податкового законодавства щодо надання фінансових позик із нарахуванням відсотків за рахунок коштів, залучених від інших осіб. Зазначено нормативні й законодавчі акти, якими регламентовано порядок формування фінансових витрат. Визначено перелік документів, які підлягають дослідженню для документального та нормативного обґрунтування надання й отримання позики за рахунок коштів венчурного фонду.