ЩОДО ЕКОНОМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ, ПОВ’ЯЗАНИХ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННИХ ГРОШЕЙ В УКРАЇНІ - Moroz, T. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто особливості проведення економічних досліджень фінансовокредитних операцій з питань використання електронних грошей, особливості випуску та їх використання порівняно з традиційними видами грошей відповідно до вимог законодавства України. Наведено перелік нормативних і законодавчих актів, які регламентують основні аспекти проведення досліджень.