ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ТА ПОДАТКОВОГО ОБЛІКІВ ОПЕРАЦІЙ ІЗ ПЕРЕВЕДЕННЯ БОРГУ - Poroshin, D. Yu.; Semenova, N. Yu. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто особливості проведення судово-економічних досліджень із питань, пов’язаних з оподаткуванням податком на прибуток підприємств і податком на додану вартість операцій з переведення боргу.