ВИКОРИСТАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПОПЕРЕДНІХ ОБСТЕЖЕНЬ ІЗ ТЕХНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ БУДІВЕЛЬНИХ ОБ’ЄКТІВ ЯК ЗАПОРУКА ПОВНОГО ТА ОБ’ЄКТИВНОГО ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ БУДІВЕЛЬНО-ТЕХНІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Puhachova, I. L.; Kucherenko, R. І. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто особливості проведення моніторингу технічного стану будівельних об’єктів. Наведено витяги з основних нормативних документів, які регламентують обов’язкове визначення технічного стану будівель і споруд, що використовується під час проведення будівельно-технічних досліджень.