СВЕРХНОРМАТИВНЫЕ СБРОСЫ ЗАГРЯЗНЯЮЩИХ ВЕЩЕСТВ: ПРОБЛЕМЫ МЕТОДИКИ УСТАНОВЛЕНИЯ ПРИЧИНЕННОГО УЩЕРБА - Uberman, V. I.; Fokin, D. I. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто еколого-правові особливості, місце й значення наднормативних скидань забруднюючих речовин у системі державного регулювання водокористування. Викладено основні теоретичні положення комплексної методики судової інженерно-екологічної та економічної експертизи збитків, заподіяних державі наднормативними скиданнями забруднюючих речовин у водні об’єкти.