ЕКСПЕРТНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ДЕЗОМОРФІНУ - Zarubina, M. V.; Sych, I. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто методи дослідження поширеного на території України напівсинтетичного опіоїду - дезоморфіну: його синтезу та дослідження методами загальної хімії, тонкошарової хроматографії, газорідинної хроматографії, хромато-мас-спектрометрії.