ОСОБЕННОСТИ ИДЕНТИФИКАЦИОННЫХ ИССЛЕДОВАНИЙ ПРИ УСТАНОВЛЕНИИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ К ОДНОМУ ПАТРОНУ ВЫСТРЕЛЯННЫХ ПУЛИ И ГИЛЬЗЫ КАЛИБРА 7,62×39 - German, A. N. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
На основі результатів експериментальних досліджень установлено специфіку механізму утворення слідів взаємодії на зовнішніх поверхнях куль і внутрішніх поверхнях дульців гільз проміжних патронів калібру 7,62*39. Виявлено особливості проведення ідентифікаційних досліджень при встановленні приналежності кулі й гільзи до одного проміжного патрона зазначеного калібру, а також запропоновано спеціальний експериментальний снаряд для відтворення слідів від дульця гільзи.