ЩОДО КРИМІНАЛІСТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ НЕСТАНДАРТНОЇ ВОГНЕПАЛЬНОЇ ЗБРОЇ - Melnyk, R. V (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто основні питання щодо дослідження нестандартної вогнепальної зброї, види та способи їх перероблення. Означено основні риси криміналістичного дослідження перероблених стартових та газових пістолетів і револьверів.