ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ ОРІЄНТОВНОГО РОЗМІРУ ГРОШОВОЇ КОМПЕНСАЦІЇ МОРАЛЬНОЇ ШКОДИ В ЦИВІЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Goretskaya, A. N. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто дискусійні питання визначення розміру грошової компенсації за заподіяні моральні страждання в цивільному судочинстві. Досліджено норми закону, що визначають поняття вини в цивільному процесі та які вступають у певні суперечності з існуючою методикою встановлення заподіяння моральної шкоди й оцінювання розміру компенсації за заподіяні страждання.