ПРОФЕСІЙНА МОВНОКОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНЦІЯ СУДОВОГО ЕКСПЕРТА ЯК ПСИХОЛІНГВІСТИЧНЕ ЯВИЩЕ - Kravchenko, O. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
На основі вивчення довідкових і науково-методичних джерел проаналізовано особливості мовнокомунікативної компетенції в цілому та професійної мовнокомунікативної компетенції судового експерта як психолінгвістичного явища зокрема. Надано характеристики основних умов комунікації (у тому числі й комп’ютерної).